Een Grundfos pomp voor iedere klusEen gezinswoning of juist een groter gebouw? Waar je volgende verwarmingsklus ook is en wat de vereisten ook zijn, wij kunnen je helpen met onze pompen range, de best verkrijgbare in de markt. Onze ALPHA serie circulatiepomp is ideaal voor huiseigenaren. Wij helpen je graag de juiste pomp te kiezen voor jouw klanten


De Grundfos Alpha brengt nieuwe klanten

Wist je dat het stellen van een paar simpele vragen aan jouw klanten tot meer werk kan leiden? Een hoop energie gaat verloren in gezinswoningen omdat de radiatoren niet correct zijn gebalanceerd. Zie hier hoe je geld kunt besparen voor jouw klanten en tegelijkertijd je eigen positie kunt versterken.

Efficiënte pompoplossingen voor alle doeleinden

De CONLIFT condenspomp is een betrouwbare, stille, compacte pomp voor condensaatverwijdering. Dit product wordt gebruikt waar condensaat niet natuurlijk kan afvloeien of waar de condensaatbron zich bevindt onder het lokale opgestuwde waterpeil.

Het ontwerp van de CONLIFT condenspomp is zeer robuust is, vooral bij het verwerken van agressief condensaat van bijvoorbeeld condenserende ketels. Alle noodzakelijke elementen voor installatie zijn aanwezig en eenmaal geïnstalleerd werken de units automatisch. De ingebouwde kenmerken waarborgen dat de unit niet vaker start dan nodig is.


Kenmerken & voordelen

  • Zeer stille en betrouwbare werking
  • Onderhoudsvrije motor met thermische beveiliging
  • Minder starts
  • Max. vier inlaataansluitingen
  • Alle installatiemateriaal inbegrepen
  • Geschikt voor pH waarde > 2,5 door neutralisatie

Aan het laden
Aan het laden