Klantenservice

De klantenservice van Polycall staat voor je klaar. Of je nu een technische vraag hebt, een vraag over een product of over bestellingen & levertijden, neem contact met ons op via 0522 - 44 21 10. Mailen mag ook.

Ben je onderweg of aan het werk en wil je snel een antwoord op jouw vraag? App ons dan nu en we appen je binnen een uur terug: +31 (0)6 – 25 25 40 80 (alleen om te appen).
 
Onze standaard openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 17:00 uur.

DE 4 ZEKERHEDEN VAN PolyCall:

  1. Een ruim assortiment.
  2. Snelle en betrouwbare levering.
  3. Service en ondersteuning van echte vakmensen.
  4. Flexibel door het bieden van 100% maatwerk.
We staan altijd voor je klaar.


Image title

BETALING

Betalen in onze webshop gaat erg eenvoudig. Gewoon op rekening. Ben je een nieuwe klant? Maak eenvoudig en snel een nieuw account aan en je kunt meteen bestellen. Betalen gaat op basis van vooruitbetaling. En als je als nieuwe vaste klantin de toekomst liever op rekening betaalt, vraag dat dan bij ons aan.


Image titleUW ORDEROVERZICHT

U kunt in uw account uw orderhistorie zien en downloaden en/of uitprinten.Image titleBEZORGING

Wij leveren jouw bestelling vanuit ons distributiecentrum met onze eigen transporteur. Voor 08:30 uur besteld, dan dezelfde dag geleverd mits op voorraad. Heb je een spoedorder? Neem dan even contact op. Mail of app.Image titleRETOUR


Is je bestelling beschadigd of defect? Of niet het juiste voor jouw project. Zend het dan retour.  Dit doe je door in te loggen in je account. Retouren kunnen alleen in de oorspronkelijke verpakking aangeboden worden. Onze chauffeur komt het dan ophalen.


Aan het laden
Aan het laden