Flamco is jouw betrouwbare partner


De Flamco Groep is onderdeel van Aalberts N.V. en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor verwarmings-, ventilatie- en koelsystemen. In meer dan 70 landen biedt Flamco succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie.

Bekijk hier onze Flamco expansievaten.

Bekijk hier onze Flamco ontluchters.


Onze top producten van Flamco

Van expansievaten en ontluchterss tot veiligheidsventielen en overig montagemateriaal. Wij hebben veel van Flamco’s innovatieve én kwalitatieve producten in ons assortiment. Producten waar jij van jouw klant een gelukkige klant maakt. In meer dan 50 jaar is Flamco uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie met internationale allure. Wij verkopen jou een ruim aantal van deze A-kwaliteit producten.  

WEETJE VAN DENNIS

Polycall kiest voor een sterk partnerschap met Flamco. Al jarenlang werken ze samen en vinden ze de beste technische oplossingen. Wat maakt deze samenwerking bijzonder?

PolyCall en Flamco staan beide voor:

  • Voortdurend streven naar optimaal resultaat;
  • Maximale leverbetrouwbaarheid;
  • Goed contact met de markt als basis voor innovatie.

Wat maakt Flamco zo goed?

Flamco werkt, net als wij, alleen maar met top kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor de producten maar ook voor de service, technisch advies en afhandeling. Altijd gaan we voor optimaal resultaat. Alle producten van Flamco voldoen aan de strengste eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, energiezuinigheid en duurzaamheid.  Zoek jij een expansievat of ander product van Flamco voor jouw klant?

Kijk dan naar de verschillende oplossingen die we bieden. Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Bel dan PolyCall op 0522 - 442 110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden