Geberit wc oplossingen


Als toonaangevend bedrijf in de Europese sanitairbranche zet Geberit zich in voor de continue doorontwikkeling van sanitairproducten, productieprocessen en distributiemethodes. Al bijna 150 jaar staat de naam Geberit voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaags comfort in de badkamer. Met de verwerving van Sanitec in 2015 en de daarmee gepaard gaande overname van een groot aantal keramiekmerken, heeft Geberit zijn activiteiten uitgebreid naar badkamerproducten.

Bekijk hier ons Geberit assortiment.Geen spoelrand voor meer schoonmaakgemak

Naast het design zijn hygiëne en het schoonmaakgemak doorslaggevend bij het kiezen van een wc. De spoelrand is voor veel mensen een ergernis omdat het een moeilijke schoon te maken plek is waar vuil en bacteriën zich afzetten. Bij de Rimfree® wc’s van Geberit ontbreekt de spoelrand waardoor er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen. De door Geberit ontwikkelde, gepatenteerde spoeltechnologie zorgt voor een optimale en hygiënische spoeling met minimaal waterverbruik.

TIP VAN DENNIS

Drie redenen om voor een wc van Geberit te kiezen

  1. Comfort. De Geberit DuoFresh module kan eenvoudig bij nagenoeg alle Geberit Sigma inbouwreservoirs geïnstalleerd worden, ook achteraf, en is te combineren met verschillende Sigma bedieningsplaten.

  2. Design. Design is een kwestie van smaak. Daarom bieden wij wc’s in verschillende vormen en maten die dankzij hun elegante en tijdloze design perfect in elke badkamer passen.

  3. Toegankelijkheid. Een badkamer moet perfect aansluiten bij de wensen van jouw klant. Daarom heeft het Geberit ONE wandcloset een extra functie waardoor het closet in hoogte aangepast kan worden. Dankzij een innovatieve installatietechniek is ook jaren na installatie de hoogte van het closet te veranderen zonder dat er hak of breekwerk nodig is.

Kies voor meer comfort en kwaliteit

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatie van een badkamer, met de producten van Geberit zit je goed. Ontdek ons assortiment en creëer zo voor jouw klant de ideale badkamer.


Is jouw klant toe aan een nieuw sanitair of nieuwe badkamer, kijk dan naar de verschillende mogelijkheden.

Wil jij de ideale sanitaire oplossing voor jouw klant bestellen, maar wil je hulp en advies, bel dan PolyCall op 0522 - 442 110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden