Grundfos wereldwijde wateroplossingen


Grundfos ontwikkelt wateroplossingen voor de wereld. Ze bepalen de norm op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn een pompbedrijf dat dagelijks miljoenen mensen raakt. De oplossingen van Grundfos helpen jou en jouw klanten om water te verplaatsen van A naar B.

Bekijk hier ons Grundfos assortiment.Een Grundfos pomp voor al jouw klussen

Grundfos levert een innovatieve en uitgebreide serie pompen voor in huis en daarbuiten. Jaarlijks produceert het bedrijf meer dan 16 miljoen pompen. Hiermee biedt Grundfos wereldwijd efficiënte en energiebesparende oplossingen voor iedere toepassing. Wij hebben verschillende condens- en circulatiepompen in ons assortiment. 


Zo hebben we onder andere de CONLIFT condenspomp in onze productenrange. Dit is een betrouwbare, stille, compacte pomp voor condensaatverwijdering. Dit product gebruik je voor een klant wanneer condensaat niet natuurlijk kan afvloeien of waar de condensaatbron zich bevindt onder het lokale opgestuwde waterpeil.

TIP VAN DENNIS

“Waarom zou ik een nieuwe Grundfos condenspomp nemen als de oude nog werkt?” Die vraag kan je gesteld worden door een klant.


Er zijn meerdere redenen waarom je de pomp kunt vervangen. Eén ervan is geluidsoverlast. Maakt de cv-ketel meer geluid dan gebruikelijk? En veroorzaakt dit geluidsoverlast? De oorzaak kan bij de pomp liggen. Het komt regelmatig voor dat er een ruis ontstaat als de ketel aan staat.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Een hoop energie gaat verloren in gezinswoningen omdat de radiatoren niet correct zijn gebalanceerd. Zie hier alle voordelen op een rij:

  • Zeer stille en betrouwbare werking
  • Onderhoudsvrije motor met thermische beveiliging
  • Minder starts
  • Max. vier inlaataansluitingen
  • Alle installatiemateriaal inbegrepen
  • Geschikt voor pH waarde > 2,5 door neutralisatie

Ben je op zoek naar een Grundfos pomp of bepaald onderdeel?

Wij beschikken over veel ervaring en een ruim assortiment. Shop eenvoudig online en kies uit het aanbod in de webwinkel. Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Bel dan PolyCall op 0522 - 442 110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden