Innovatieve oplossingen van IMI Heimeier


IMI Heimeier ontwikkelt al decennia lang innovatieve oplossingen waarmee je alles perfect geregeld krijgt. IMI Heimeier, opgericht in 1928, is wereldwijd marktleider op het gebied van thermostatische regeling. De wereldberoemde Duitse techniek die in elk Heimeier-product wordt toegepast, is een garantie voor duurzaamheid en rendement op lange termijn. De gedegen kwaliteitscontroles omvatten lek- en weerstandtests om te garanderen dat onze Heimeier producten 100% functioneel en betrouwbaar zijn.

Bekijk hier ons Heimeier assortiment.De Heimeier thermostatische radiatorkraan

Een thermostaatkraan is een radiatorkraan die reageert op temperatuur. Als het afkoelt in een ruimte, gaat de kraan automatisch open zodat de radiator warm wordt en de temperatuur stijgt. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, sluit de thermostaatkraan de waterinlaat waardoor de radiator niet langer warm wordt. Bekijk de thermostaatkraan en nog vele andere producten van Heimeier in ons assortiment.

WEETJE VAN DENNIS


Waarom IMI Heimeier? Dennis vertelt het je.

Met de Heimeier producten voor thermostatische regeling vind je voor alle denkbare vragen een optimale oplossing. Geef met Heimeier alle afzonderlijke ruimtes in de woning van jouw klant de perfecte temperatuur en realiseer aanzienlijke energiebesparingen. Ontdek onze hoogwaardige thermostatische radiatorafsluiters, regelelementen en andere producten. Je kunt ervan verzekerd zijn dat jij jouw klant met Heimeier voor nagenoeg elke situatie de perfecte oplossing biedt.

Heimeier assortiment

Op zoek naar de beste producten van Heimeier? Is ons gesorteerde assortiment vind je als installateur de beste producten van Heimeier voor een goede prijs. Meer informatie nodig of hulp bij het kiezen van het juiste product. Neem gerust contact op met onze binnendienst. Op Polycall kun je direct de artikelen bestellen en afrekenen. Maak nu jouw account aan.


Zoek jij een thermostatische regeling of ander product van IMI Heimeier voor jouw klant? Kijk dan naar de verschillende oplossingen die we bieden.

Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Bel dan PolyCall op 0522 - 442 110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden