Energieneutraal wonen


Altijd behaaglijk in huis. Een gezond binnenklimaat. Nooit meer wachten op warm water. Dat zijn dingen die wij maar ook jouw klant belangrijk vinden. Met de duurzame en innovatieve verwarmings-, ventilatie- en thermostaatoplossingen van Itho bieden wij producten voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Zo wordt energieneutraal wonen voor jouw klant vandaag al mogelijk..

Bekijk hier ons ITHO assortiment.


Waarom kies jij voor ITHO Daalderop?

  • Comfort en duurzaamheid voor de hele woning
  • Bewezen betrouwbaar in miljoenen huishoudens
  • Jarenlange ervaring in innovatieve technieken

Met slimme, innovatieve technieken en hoogwaardig duurzaam materiaal, gaan comfort, gezondheid, duurzaamheid én betaalbaarheid hand in hand. Zo verbruikt je klant minder energie; alleen op de momenten dat het nodig is. Bekijk hier al onze  ITHO producten.

TIP VAN DENNIS

Wist je dat je wanneer je een nieuwe Itho Daalderop ventilatiebox installeert, je jouw klant ook kan adviseren de luchtkanalen te laten reinigen. In combinatie met schone luchtkanalen levert de nieuwe ventilatiebox namelijk het meeste rendement op.ENERGIEZUINIG EN MAKKELIJK TE MONTEREN

De ITHO ventilatieboxen zijn bijzonder energiezuinig en verbruiken tot 83% minder energie dan vergelijkbare wisselstroomventilatoren. Door het compacte formaat zijn ze bovendien eenvoudig te monteren.


Ben je op zoek naar een nieuwe ventilatiebox?

Shop eenvoudig online en kies uit het aanbod in de webwinkel. Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Bel dan PolyCall op 0522 - 442 110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden