Nefit HR ketels?


Nefit is wereldwijd koploper in energiezuinige cv-ketels. De HR-ketels van Nefit staan garant voor een lange levensduur, zuinig en zeer stil in gebruik. Nefit staat voor zekerheid en biedt betrouwbare duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening. Zodat jouw klant nooit in de kou staat.

Bekijk hier ons Nefit assortiment.DIVERS

De Nefit HR ketel is er in diverse uitvoeringen. Ben je op zoek naar een kleine Nefit HR ketel? Ga dan voor een type Proline. Deze ketel heeft geen vrije zijruimte nodig en weegt zo weinig dat hij overal opgehangen kan worden, ook aan dunne wanden zoals een gipsplaatwand. De Topline HR ketels hebben een slimme ThermoSpeed tapboiler die net zo snel warm water levert als een traditionele, grotere voorraadboiler. PolyCall verkoopt diverse typen Nefit HR ketels en toebehoren.

TIP VAN DENNIS

Welke ketel is nu de beste ketel voor de woning van jouw klant? Die vraag stelt de installateur zich regelmatig. Vragen die bij de consument leven waar jij als installateur rekening mee moet houden?

  • De grootte van de woning: een groter huis behoeft een hoger vermogen
  • De staat van de woning: een goed geïsoleerde woning vraagt minder capaciteit dan een slecht geïsoleerde woning
  • De badkamer: Is er een gewone douche, stortdouche en/of een bad?
  • De wens van de klant op het gebied van Comfort Warmwater; hoe snel moet het bad vol zijn?
  • De samenstelling van het gezin: hoeveel warm water wordt er gebruikt op hetzelfde moment?

WAAROM EEN NEFIT HR KETEL?

Met meer dan 100 jaar ervaring in Nederland en de veelzijdige internationale expertise hebben Nefit CV-ketels alles in huis om een huis op een goede en duurzame manier te verwarmen. De 3 grootste voordelen zijn:

  • Te combineren met warmtepomp en zonne-energie
  • Hoogste kwaliteit HR-ketels
  • Voorloper op het gebied van verwarming

Zoek jij een HR ketel of ander product van Nefit voor jouw klant? Kijk dan naar de verschillende oplossingen die we bieden.

 Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Bel dan PolyCall op 0522 - 442 110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden