Hoogwaardige Plieger producten


Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Plieger heeft een assortiment van ruim 150.000 artikelen en levert uitsluitend producten gemaakt van hoogwaardige materialen die verantwoord geproduceerd zijn.

Bekijk hier ons Plieger assortiment.Vakmensen werken met plieger

PolyCall levert een ruim assortiment installatiemateriaal van Plieger. Deze producten, waaronder keukenboilers en ventilatieroosters staan bekend om de goede kwaliteit. Met producten van dit gerenommeerde merk heb je als installateur gegarandeerd tevreden klanten. Plieger staat voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Bekijk hier ons hele assortiment.

DENNIS LEGT UIT

Close-in of Close-up keukenboiler?


Moet je nu een close-in of een close-up keukenboiler hebben? Deze keuze is zeer eenvoudig. Wanneer de keukenboiler onder de kraan zit, heb je een close-in keukenboiler nodig. Zit de keukenboiler boven de kraan, dan hebt je een close-up keukenboiler nodig. Meestal wordt de close-in uitvoering geplaatst, omdat de keukenboiler vaak in het keukenkastje onder de kraan zit.

Plieger assortiment

Polycall heeft een groot assortiment van Plieger producten. Van keukenboilers tot ventilatoren. Daarnaast bieden wij ook vanuit ons Plieger assortiment andere producten aan. Het hele assortiment is nauwkeurig gekozen, waardoor we voor de vakman altijd de beste keus hebben, de producten in ons assortiment van Plieger staan namelijk bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding.


Zoek jij producten van Plieger voor jouw klant? Kijk dan naar de verschillende oplossingen die we bieden.

Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Bel dan PolyCall op 0522 - 442 110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden