We love rain


Regenwater is te gek! Dat klinkt misschien raar, en toch is het zo. De laatste jaren verandert het klimaat niet alleen in de rest van de wereld, maar ook in ons eigen kikkerlandje. Door de veranderingen en de gevolgen hiervan moeten we anders omgaan met water. Regenwater speelt hierbij een belangrijke rol. Regenwater is gratis, van goede kwaliteit, en bovendien kan je het goed opslaan, en gebruiken wanneer het nodig is. Wij hebben allerlei oplossingen voor jou om slim met regenwater om te gaan.

Bekijk hier onze Rainblock oplossingen.ONZICHTBAAR WATER OPVANGEN

Het Rainblock® infiltratiekrat is de ideale onzichtbare oplossing voor het opvangen en afvoeren van kostbaar regenwater en het op peil houden van het grondwaterpeil in je directe omgeving. Het krat is een kunststof geraamte en bestaat voor 95% uit holle ruimtes. De constructie maakt het Rainblock® infiltratiekrat zeer goed bestand tegen bovengrondse belastingen, waardoor het krat prima geplaatst kan worden onder de bestrating, oprit of terras.


TIP VAN DENNIS

Speciaal voor de monteur hebben we 6 redenen om voor Rainblock® te kiezen:

  • Duurzaam en recyclebaar: gemaakt van duurzaam PE met een A-label bij NL Greenlabel.
  • Flexibel systeem: stapelbare blokken, die als schutting of tegen een muur kunnen worden geplaatst.
  • Praktische oplossing: neemt weinig ruimte in en is daardoor ook heel geschikt voor kleine tuinen.
  • Grote opslagcapaciteit: 660 liter is drie keer zoveel als een gemiddelde regenton van 200 liter.
  • Past in elk tuinontwerp: Door een doordacht ontwerp ook mooi te combineren met hout, planten of andere schuttingdelen.
  • Eenvoudig te plaatsen: Simpele aansluiting op regenpijp door een vulautomaat.

Bekijk onze Rainblock® modules.

VERSPIL GEEN DRUPPEL

Het speciale en innovatieve systeem van Rainblock® is gemaakt voor een stijlvolle en effectieve manier van wateropslag zonder dat er veel ruimte verloren gaat. De Rainblocks zijn modulair en op veel manieren te gebruiken: Naast elkaar tegen de muur, op elkaar maar ook als compleet schutting deel. Deze laatste optie is erg handig als jij een schutting wil plaatsen, maar dit op een duurzame manier wil doen. De modules zijn 90 x 25 x 90 groot en de individuele delen kun je samenvoegen mocht je een nog grotere opslag willen creëren.


De Rainblocks zijn gemaakt van een sterk kunststof materiaal en verkleuren niet door het slimme gebruik van duurzame materialen. Doordat de modules uit 1 stuk zijn gegoten zijn ze erg sterk en zullen deze lang mee gaan. Bij volle modules kan het teveel aan regenwater ook nog eens in de bodem worden gebracht via het Rainblock® Infiltratiesysteem of via een overstort naar een border, vijver of tuin.Overheden en gemeenten stimuleren initiatieven voor de opvang en hergebruik van regenwater. Informeer eens naar de mogelijkheden binnen jouw woonplaats.Is jouw klant op zoek naar een slimme regenwateroplossing?

Wil jij meer weten over deze betrouwbare en kwalitatieve regenwateroplossing van Rainblock®? Wij vertellen je er graag meer over. Bel Polycall op 0522-442110 of vraag online een account aan.

Aan het laden
Aan het laden