Viega altijd de hoogste kwaliteit


Bij Viega begint topkwaliteit met de materiaalkeuze. Alleen als de materialen waar ze mee werken aan de hoge eisen voldoen, kunnen deze in hun producten worden toegepast. De productie is in eigen hand. De gieterij, één van de modernste van heel Europa, en de moderne productiefaciliteiten garanderen dat innovaties door het gebruik van hoogwaardige materialen worden geperfectioneerd. Daardoor voldoen zij niet alleen aan de normen en regelgeving, maar worden deze zelfs vaak overtroffen. Dat is waarom Polycall graag met Viega samenwerkt.

Bekijk hier ons Viega assortiment.Viega - oplossingen voor sanitair, verwarming, gas en drinkwater

Kwaliteit is alles voor Viega en heeft dan ook de hoogste prioriteit. Het draait daarbij niet alleen om de kwaliteit van het materiaal, ook de veiligheid en innovatiegraad van de producten, logistiek en het advies worden voortdurend getoetst. Dit geldt voor alle Viega producten die wij in ons assortiment hebben. Van sanitair- en verwarmingsbuizen, bochten, verlopen tot sokken. En ook voor alle gereedschap dat speciaal ontwikkeld is om alle Viega materiaal optimaal te kunnen verwerken en toepassen.

Bekijk hier de Pexfit gereedschapserie.


TIP VAN DENNIS

Gebruik altijd buismateriaal en gereedschap van het zelfde merk. Viega systeempersgereedschap is speciaal voor de verwerking van de Viega persfittingsystemen ontwikkeld en hierop afgestemd.Kijk naar de verschillende Viega-oplossingen die we bieden.

Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Stel je vraag via whatsapp of bel PolyCall op 0522 - 442 110. Online een account aanvragen kan natuurlijk ook.

Aan het laden
Aan het laden