Wiesbaden: kwalitatief en stijlvol sanitair


Wiesbaden sanitair staat model voor kwaliteit, betrouwbaarheid, stijl en Duitse degelijkheid. Bij Polycall vind je een uitgebreide collectie sanitair voor de doucheruimte, badkamer en toiletruimte. Het gerenommeerde Duitse merk verrast met in het oog springend design, tegen een betaalbare prijs.  

Bekijk hier ons Wiesbaden assortiment.Douches, baden en closets van Duitse klasse

Zoek jij voor jouw klant een comfortabele en functionele douche met een tijdloze uitstraling? Onderhoudsarme Wiesbaden inloopdouches en douchecabines blinken uit in diversiteit in maatvoering, profielkeuze en glassoorten. De doucheruimte is eenvoudig af te sluiten met een nisdeur naar keuze. Je vindt bij Polycall ook een passende oplossing voor de afvoer en toebehoren als een stabilisatiestang of afwateringsprofiel.


Wiesbaden kranen

Alle kranen worden met de beste materialen geproduceerd. Of je nu kiest voor een opbouwkraan of voor een luxe inbouwserie: alle kranen zijn uitgerust met duurzame keramische binnenwerken en alle onderdelen zijn gemaakt van messing of RVS. Natuurlijk bieden wij in de serie waaruit je de douchemengkraan kiest ook altijd badkranen, toiletkranen, garnituren en zelfs keukenkranen aan. Zet de gekozen stijl dus door in het hele huis.

3 tips van Dennis

  1. Met Wiesbaden heb je voor je klant een betaalbare sanitair-lijn die door het hele huis toe te passen is.

  2. Ook voor duurzame oplossingen is Wiesbaden een zeer bruikbaar merk, kijk dan vooral naar de Caral Eco Touch-serie.

  3. Nano coating op douchewanden, -deuren en cabines voorkomt veel vuil- en kalkaanslag.

Inloopdouches & douchecabines

Inloopdouches van Wiesbaden Sanitair zijn de standaard voor comfort en tijdloos design. Door een veelzijdigheid in maatvoering, profielkeuze en glassoorten past een inloopdouche van Wiesbaden Sanitair op iedere muur, in elke nis en in iedere badkamer. Door de Nano coating zijn de douchewanden van Wiesbaden Sanitair ook nog eens onderhoudsarm. Wiesbaden douchecabines zijn comfortabel en functioneel. Door de grote diversiteit in maatvoering en vorm hebben wij altijd een cabine die past in het ontwerp.


Zoek je een betaalbare kraan of ander sanitair-product van Wiesbaden voor je klant?

Kijk dan naar de verschillende oplossingen die we bieden. Wil je het ideale product voor jouw klant bestellen en heb je hulp of advies nodig? Stel je vraag via whatsapp of bel dan PolyCall op 0522 - 442 110, of vraag online een account aan.


Aan het laden
Aan het laden