PolyCall & InstallatieBalie.nl

dinsdag 4 oktober 2022
PolyCall voor regenwater, InstallatieBalie voor warmte & elektrotechniek.


Ruim 7 jaar ben ik, Remon Hansté, directeur geweest van PolyCall en ik heb dit altijd met veel plezier en enthousiasme gedaan. PolyCall is een prachtig bedrijf met een lange geschiedenis, mede dankzij jou als trouwe klant. Daarom wil ik je heel erg bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Omdat de markt continu in beweging is en er steeds meer digitalisering plaatsvindt, zijn we op zoek gegaan naar een overnamekandidaat die deze extra service kan oppakken. Een andere vereiste was een overnamekandidaat die kan inspelen op de veranderende markt met diversificatie van het assortiment. In InstallatieBalie.nl hebben we de perfecte partner gevonden. Zij zullen gestructureerd een deel van de activiteiten van PolyCall voortzetten en gefaseerd het warmtetechniek & elektrotechniek assortiment bij de nieuwe vestiging in Hoogeveen uitbreiden.

PolyCall gaat zich voortaan richten op regenwateropvang en -infiltratie; met zowel projectadvies als het leveren van de juiste producten voor die projecten.


Wie is InstallatieBalie.nl?


InstallatieBalie.nl is een technische groothandel die zich met name richt op de kleinere regionale installateur. Hoewel het een jong bedrijf is, komen ze niet uit de lucht vallen: InstallatieBalie.nl is een doorstar t van twee technische groothandels uit Den Haag en Oss met gezamenlijk ruim 40 jaar ervaring. De twee bedrijven waaruit InstallatieBalie.nl ontstaan is, tonen een sterke gelijkenis met onze huidige onderneming, maar dan voornamelijk gericht op elektrotechniek. Met de overname van de eerder genoemde productgroepen van PolyCall zetten zij een lang voorbereide stap om breder op de techniek in te zetten.

Hiermee zijn ze beter in staat om de installateur en andere installatie gerelateerde bedrijven te beleveren. Onze bestaande electro en warmte productgroepen zullen bij InstallatieBalie.nl aan het assortiment worden toegevoegd. Vanuit de locatie in Rogat zal het huidige assortiment direct worden opgenomen, bij de andere zes locaties gebeurt dit gefaseerd.

InstallatieBalie.nl onderscheidt zich in de manier waarop ze de on- en offlinewerelden samen laten komen. Zo hebben ze nu zes balies: in Den Haag, Oss, Venray, Middelharnis, Terneuzen en Maasdijk.
 

Altijd welkom voor koffie


Bij deze balies kun je de benodigde producten fysiek afhalen en ben je altijd welkom voor een kop koffie en advies. Door de overname van PolyCall, komt er nu een zevende locatie bij.

Naast de fysieke balies, heeft InstallatieBalie.nl een webshop die 24 uur per dag geopend is en waar zij tienduizenden producten aanbieden. Naast de gebruikelijke voorraad op locatie, zijn de aanvullende producten vanuit het centrale magazijn de volgende dag beschikbaar.

Wat verandert er voor jou?


Een paar dingen:

  • InstallatieBalie.nl gaat het bestaande electro en warmte assortiment van PolyCall uitbreiden, zodat je voor nóg meer producten op de voor jou vertrouwde locatie terecht kunt.
  • InstallatieBalie.nl gaat de bestaande processen verder optimaliseren, waardoor de beschikbaarheid van voorraad én de snelheid van leveren wordt verbeterd.
  • InstallatieBalie.nl heeft haar systemen zo geïntegreerd dat ze een unieke klantbeleving kunnen geven; attent en proactief, maar altijd met het doel om jou als partner zo goed mogelijk te helpen.
  • InstallatieBalie.nl richt zich daarbij specifiek op de kleinere regionale installateur/ondernemer en kan daar de organisatie volledig op afstemmen.
  • Ik zal mijn loopbaan voort blijven zetten als algemeen directeur van HADEC om vanuit daar te zorgen dat klanten nog beter worden geholpen met al hun duurzaamheidsvraagstukken.
 

Wat verandert er niet?


InstallatieBalie.nl gaat echt niet alles omgooien. Frank, Christiaan, Edward en Bertjan blijven in dienst van InstallatieBalie.nl. Uiteraard blijf ik ook actief betrokken bij de overgang en zullen wij zorgen dat alle vragen en aanvragen bij de juiste personen terecht komen. InstallatieBalie.nl zal iedere dag hard werken om de service en producten te leveren zoals jij gewend bent.

Hoe nu verder?


In de afgelopen weken hebben we alles gereed gemaakt om jou vanaf maandag 3 oktober te kunnen bedienen. Vanaf die datum wordt PolyCall écht InstallatieBalie.nl.

Wij hopen je via deze brief voldoende geïnformeerd te hebben betreffende de overname. Je hoort snel meer van InstallatieBalie.nl. Zit je na het lezen van deze brief alsnog met vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hartelijke groet,
Remon Hansté
PolyCall  

Aan het laden
Aan het laden