De tuin op orde bij regen en droogte  


Polycall heeft de afgelopen periode veel installateurs kunnen helpen. Het was druk met aanvragen en bestellingen en hierbij hebben we veel klanten goed geholpen. In deze periode, waarin droogte en wateroverlast elkaar afwisselen, hebben we voor de installateur een uitgebreid assortiment van producten en aanbiedingen op het gebied van infiltratie en beregening. Ook hebben we voor periodes van hitte en droogte een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. 


De ideale beregeningsinstallatie 

 Kijk verder naar ons complete assortiment en laat ons jou helpen de juiste producten te selecteren. Dit kan zijn voor:

  • De juiste producten voor de beregeningsinstallatie
  • Het goed aanleggen van een sproei installatie 
  • Drainage-producten
  • Het opvangen van regenwater

Ook geeft Dennis tips over waar je bij het kiezen van de juiste beregeningsinstallatie op moet letten en hebben we een aantal producten speciaal geprijsd.Uitgebreid assortiment  

Zelf aan de slag met beregening? Polycall heeft een uitgebreid assortiment van producten voor jou! Van kraancomputers tot pop-up spoeiers, wij hebben wat jij nodig hebt in ons assortiment. Heb je extra advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier alle producten voor beregening.


Om jou op weg te helpen hebben wij een aantal actieproducten voor jou geselecteerd.

PCV Drainage Buis

PVC Drainagebuis 60-80-100mm met PP 450 omhulling L=50m.

Bestel hier

Drainage koppelingen

PVC klikmoffen, T-stukken, verloopstukken & eindkappen, diverse diameters.

Bestel hier

Connecto goot

Kunststof lijngoot met verzinkt rooster, afm. 1000 x 136 x 98mm (LxBxH)

Bestel hier

Aan de slag met beregeningsinstallaties 

Bij het aanleggen van de juiste beregeningsinstallatie komt veel kijken. Belangrijk in het proces zijn het ontwerp, de aanleg en het onderhoudsadvies aan de klant. Het goed installeren van de juiste beregeningsinstallatie zorgt er voor dat jouw klant jarenlang onbezorgd geniet van de tuin. Dit voorkomt een hoop moeite, tijd en bespaart veel water.

Welke soorten beregeningsinstallaties zijn er? En waar moet je nou op letten bij het aanleggen bij een dergelijke installatie? Dat vertelt Dennis in deze blog.

 
Aan het laden
Aan het laden