Duurzaam verwarmen = energie besparen

Maak van regen een zegen 

We kunnen niet zonder regenwater, maar toch stemt regenwater weinig mensen vrolijk. Jammer, want als je er slim mee omgaat, is regenwater heel handig en waardevol. Met ons Rainblock® infiltratiekrat heb je de ideale oplossing voor het opvangen en afvoeren van kostbaar regenwater op eigen grond. Bij heftige regenval voorkom je overstroming en door het zelf te infiltreren help je ook mee om je tuin beter tegen droogte te wapenen. Precies zoals je het hebben wilt. Bij Polycall zeggen we daarom: we love rain! Meer over Rainblock® weten? Kijk dan hier.

Verspil geen druppel meer

Met de zichtbare én onzichtbare oplossingen van Rainblock® gaat er geen kostbaar regenwater meer verloren. Bekijk ons assortiment en zie welke oplossingen wij voor jou hebben om regenwater op te vangen en af te voeren.


Promoties Rainblock® infiltratie  

Om je op weg te helpen hebben wij een aantal scherp geprijsde promoties:

SET 1 - 200 liter
Zandvangput 315 +kunststof sleuvendeksel en 200 liter infiltratiekrat verpakt

SET 2 - 400 liter
Zandvangput 315 + kunststof sleuvendeksel en 400 liter infiltratiekrat verpakt

SET 3 - 600 liter 
Zandvangput 315  + kunstof sleuvendeksel en 600 liter infiltratiekrat verpakt

SET 4 - 800 liter
Zandvangput 315 + kunstof sleuvendeksel en 800 liter infiltratiekrat verpakt

SET 5 - 1000 liter
Zandvangput 315 + kunststof sleuvendeksel en 1000 liter infiltratiekrat verpakt


Tip van Dennis 

Je verwacht het misschien niet, maar het Rainblock® infiltratiekrat laat het meeste water niet via de onderkant van de krattenbodem maar aan de zijkanten van het krat afvloeien. Door de kratten niet tegen elkaar aan, maar een centimeter of 20 uit elkaar te leggen vergroot je het infiltrerend oppervlak. Dit kan eenvoudig door het aan elkaar te koppelen met een buis. Lees meer tips over de Rainblock® infiltratiekratten in ons blog. Ook kan je veel nuttige informatie vinden op onze merkenpagina van Rainblock®.


Aan het laden
Aan het laden