Rainblock Easytwin 5712 3500 Liter met schacht

Art nr. 04104045
TELESCOPISCHE SCHACHT+ DEKSEL+ DICHTING 3500L Telescopische schacht tot 70 cm inclusief deksel (tot 200kg) DIN1989 met rubberen ds dichting, waterdichte overgang van tank naar schacht. Aanbevolen bij hoge grondwaterstand en stenen die het graven bemoeilijken Deze tank is geschikt voor het opslaan
Account aanmaken
Waarom een PolyCall account aanmaken?
  • Al je facturen en bestellingen in één overzicht
  • Eenvoudig herhaalbestellingen plaatsen
  • Gratis advies van vakmannen uit de praktijk
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

TELESCOPISCHE SCHACHT+ DEKSEL+ DICHTING

3500L
Telescopische schacht tot 70 cm inclusief deksel (tot 200kg) DIN1989 met rubberen ds dichting, waterdichte overgang van tank naar schacht.
Aanbevolen bij hoge grondwaterstand en stenen die het graven bemoeilijken

Deze tank is geschikt voor het opslaan van regenwater tot 3500 liter. De EasyTwin regenwatertank is gemaakt van polyetheen. Door de gladde binnenwand heeft vuil geen houvast.

De regenwatertank wordt geleverd met een Ø 600 mm deksel (tot 200 kg), telescopische schacht tot 70 cm en rubberen afdichting.

Montage
Deze EasyTwin 3500 regenwatertank is geschikt om ondergronds te plaatsen. Heeft een beperkte inbouwdiepte en wordt aanbevolen bij een hoge grondwaterstand en/of bij stenen die het graven bemoeilijken. De diameter van de in- en uitgang is 110 mm en de toegang heeft een diameter van 600 mm.

Voordelen van de EasyTwin regenwatertank
  • Hoge chemische resistentie
  • UV bestendig

Specificaties
Merk RAINBLOCK
EAN adrescode (leverancier) 0
    Aan het laden
    Aan het laden