Accountmanager buitendienst PolyCall


PolyCall is een servicegerichte technische groothandel gespecialiseerd in de levering van sanitair, verwarming, leidingsystemen en installatiemateriaal. Door het lokale karakter van ons bedrijf spreken wij de taal en kennen wij de cultuur van onze klanten. In combinatie met onze technische kennis zijn wij als geen ander in staat om u optimaal en op een uiterst persoonlijke manier te helpen met al uw technische vraagstukken.

PolyCall is als dochterbedrijf onderdeel van Oosterberg BV. Oosterberg is opgericht in 1893 en daarmee behoort het familiebedrijf tot de oudste grossiers van Nederland. 

PolyCall zoekt een

ACCOUNTMANAGER BUITENDIENST (M/V)


Als accountmanager buitendienst werk je nauw samen met uw collega’s waarbij je verantwoordelijk bent voor de doelstellingen, de omzet en de marge binnen je eigen rayon. Daarnaast begeleid je projecten en vervolg je de uitgebrachte offertes. Indien de situatie daarom vraagt beschik je over een hands-on mentaliteit,waarbij het soms kan voorkomen dat je ter ondersteuning van je collega’s werkzaamheden op de binnendienst uitvoert.

Je beschikt over de volgende competenties:

LEF

Om naast het onderhouden van bestaande relaties, ook nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen. Je durft je offertes uniek te maken.

DRIVE

Om je klantenkring uit te bouwen tot een winstgevende bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

ZELFSTANDIG

Om goed om te kunnen gaan met je vrijheid en het in jou gestelde vertrouwen, zonder terug te vallen op knellende procedures. 

OVERTUIGINGSKRACHT

Om met verstand van zaken je oplossingen te motiveren. Maar ook om de leveranciers dát te laten doen, wat jij de klant hebt beloofd.

FLEXIBEL

Om je te kunnen aanpassen aan de gesprekspartner. Niet elke klant is immers hetzelfde. Daarbij signaleer je problemen en zie je kansen.

Verder vragen wij van jou MBO+/HBO denk- en werkniveau en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van de branche. Wij zoeken iemand met een commerciële, zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid die gesprekspartners voor zich weet te winnen en geen genoegen neemt met een gemiddelde prestatie. Je durft te pionieren en initiatief te nemen, zonder de aansluiting met je collega’s en de beoogde doelstellingen te verliezen. 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en/of een nieuwe werkomgeving en ervan overtuigd dat je een positieve bijdrage kunt leveren aan het commerciële succes van PolyCall, solliciteer dan naar bovengenoemde functie! Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Naast natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij een no-nonsense organisatie waarin wij op een informele en collegiale manier met elkaar omgaan. Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en CV kun je sturen naar: vacature@polycall.nl. Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Remon Hansté, telefoonnummer (06) 31 78 16 92 of met Tamarisk van Vliet, telefoonnummer (0575) 58 40 42.
Image title
Image title
Image title
Image title

Aan het laden
Aan het laden