vacature Commercieel medewerker binnendienst PolyCall


PolyCall is een servicegerichte technische groothandel gespecialiseerd in de levering van sanitair, verwarming, leidingsystemen en installatiemateriaal. Door het lokale karakter van ons bedrijf spreken wij de taal en kennen wij de cultuur van onze klanten. In combinatie met onze technische kennis zijn wij als geen ander in staat om u optimaal en op een uiterst persoonlijke manier te helpen met al uw technische vraagstukken.

PolyCall is als dochterbedrijf onderdeel van Oosterberg BV. Oosterberg is opgericht in 1893 en daarmee behoort het familiebedrijf tot de oudste grossiers van Nederland. 

PolyCall zoekt een

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST


Als commercieel medewerker binnendienst ben je onder andere verantwoordelijk voor de telefonische verkoop en verkoop aan de balie, de orderverwerking en advisering aan onze klanten op het gebied van sanitair, verwarming, leidingsystemen en installatiemateriaal. Van binnenuit begeleid je projecten en voorzie je onze klanten van informatie betreffende de voorraad, het assortiment, levertijden en de prijs. Je behandelt offertes, doet de after-sales en ondersteunt je collega’s in de buitendienst. Je beschikt over de volgende competenties:

KLANTGERICHT

Onderzoeken waar de wensen en behoeften van de klant liggen. Je inzetten om de klant tevreden te stellen. Klanten kunnen binden.

FLEXIBEL

Het vermogen je aan te passen aan veranderingen binnen PolyCall. Nieuwe procedures snel toepassen in je werkzaamheden.

DRIVE

De wil hebben om iets voor elkaar te krijgen. De lat voor jezelf hoog willen leggen. Niet tevreden zijn met een gemiddelde prestatie. Kansen zien en pakken. Liever uit jezelf beginnen dan afwachten.

SAMENWERKEN

Meewerken aan een gezamenlijk resultaat. Informatie delen die voor anderen belangrijk kan zijn. Hulp durven vragen. Inspringen voor anderen als ze hulp nodig hebben, al is dat niet je vakgebied.

Verder vragen wij van je minimaal MBO denk- en werkniveau met een technische achtergrond of affiniteit en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en/of een nieuwe werkomgeving en ervan overtuigd dat je een positieve bijdrage kunt leveren aan het commerciële succes van PolyCall, solliciteer dan naar bovengenoemde functie! Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Naast natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij een no-nonsense organisatie waarin wij op een informele en collegiale manier met elkaar omgaan. Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en CV kun je sturen naar: vacature@polycall.nl. Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Remon Hansté, telefoonnummer (06) 31 78 16 92 of met Tamarisk van Vliet, telefoonnummer (0575) 58 40 42.
Image title
Image title
Image title
Image title

Aan het laden
Aan het laden